Salon Elegance

Welkom

Afspraak makenPrijslijst

Fotoalbums

Over ons

Cambridge dieet, Nagelstyling, schoonheids- behandelingen, pedicure, Massage, Hair extensions.

Nieuws

Deze keer gaat het wél lukken: win 1 op 1 dieetbegeleiding t.w.v. €700,-

Deze keer gaat het wél lukken: win 1 op 1 dieetbegeleiding t.w.v. €700,-

Stond afvallen dit jaar weer op je lijstje met goede voornemens, maar wil het nog niet echt vlotten? Dan hebben wij de ultieme stok achter de deur voor je!

26 februari

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Gun jij jezelf een nieuwe jij? Je verdient het! 😘

25 februari

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Alaaf! Aan alle carnavalsvierders onder ons: have fun! 🎉

21 februari

Voor aanstaande woensdag hebben we nog plek voor, gezichtsbehandelig of pedicure.
wa.me/31651097558

27 januari

Voor woensdag avond hebben we nog plek voor gezichtsbehandeling en pedicure.

27 januari

Soms zeggen we, o maar twee en halve kilo kwijt maar kijk hier eens naar deze foto.
Dit is twee en halve kilo vet.

☎️wa.me/31651097558

14 januari

☎️wa.me/31651097558

Wat is een ingroeiende nagel?

Bij een ingroeiende nagel (pseudo unguis incarnatus) drukt de zijkant van de nagel in de huid. Dit kan veel pijnklachten geven, de omliggende huid kan rood zijn of gezwollen, maar er is geen ontsteking aanwezig. Bij een ingegroeide nagel (unguis incarnatus) groeit het puntje van de nagel in het nagelbed. Een ingegroeide teennagel heeft ontstekingsverschijnselen, veroorzaakt pijn en irritatie. Er kan een klein wondje ontstaan en dit kan gaan ontsteken waarbij er pus uit de huid komt. Zowel een ingroeiende nagel als een ingegroeide nagel ontstaan meestal aan de grote teen. Echter de andere nagels kunnen ook ingroeien. De meest voorkomende oorzaken zijn de vorm van de nagel, het wegknippen van de hoeken van de nagels, peuteren aan de nagel, een vochtige huid (dit komt bijvoorbeeld veel voor bij tieners), te smalle schoenen of een afwijkende stand van de teen.

Beschrijving ingroeiende nagel
Bij een ingroeiende nagel drukt uw nagel in de huid. De nagelplooi (huidplooi die de randen en de wortel van de nagel omgeeft) kan pijnklachten geven. De nagelwal (de huidrand die rondom de nagelplaat loopt) kan opzwellen en rood worden. Iedere druk - zelfs de druk van de lakens op uw voeten - kan pijnlijk zijn.

Een ingroeiende nagel kan ontstaan doordat er overmatig hoornstof of eelt in uw nagelwal aanwezig is. Ook een ronde nagel kan veel druk in de huid geven.

Bij een ingroeiende nagel is er geen sprake van een ontsteking. De pijnklachten kunnen echter net zo hevig zijn.

Een ingroeiende nagel is goed te verhelpen door een professionele pedicure of medisch pedicure van ProVoet. Het is te adviseren om niet te lang te blijven lopen met de pijnklachten. Een onbehandelde ingroeiende nagel kan gaan ontsteken en een ingegroeide nagel worden.

14 januari

#durftevragen☺

Ik zou het erg op prijs stellen als jullie ons op een makkelijke manier zouden willen helpen! Het duurt een paar seconden en het zou ons bedrijf enorm helpen te groeien😁🙏

Facebook heeft een nieuwe functie & het duurt een paar seconden om te doen!

Ik zou het erg op prijs stellen als je op de pagina van Salon elegance zou kunnen klikken, Scroll naar de top, ga naar 'Community'
Klik op 'Vrienden uitnodigen'
Klik op 'alles'
Wacht 10-15 seconden op de uitnodigingen om te sturen

- het is zo simpel als dat -

Om (sympathieke) bedrijven te ondersteunen is het verspreiden van info via mond tot mond reclame, maar ook via social media erg belangrijk!
Hoe meer ‘likes’ hoe meer onze pagina naar voren komt😊

Dank alvast! ❤️❤️❤️

** gedeeltelijk gekopieerd en geplakt van een ander bedrijf, maar het is zo behulpzaam! **

😁🙏😁

13 januari

Pedicure Nieuwegein

Likdoorn
Wat is een likdoorn
Een likdoorn (clavus) is een vaak pijnlijke, conisch naar binnen groeiende eeltplek (verharde eeltkern).

Maak nu een afspraak, u kunt gebruik maken van deze watsapp link.

wa.me/31651097558

Deze komt voor op plaatsen waar veel en vaak druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend. Dit zorgt voor overmatige eeltvorming op een geconcentreerde plek van uw voet. Een likdoorn komt vaak voor op de voetzool, de bovenzijde van de tenen, op de teentop en tussen de tenen. Maar ook op handpalmen kunnen likdoorns ontstaan. Een likdoorn kan pijnlijk zijn, het kan voelen alsof er een spijker in de voet zit.

Beschrijving likdoorn
Een likdoorn, wordt in de volksmond ook wel eeltpit of eksteroog genoemd. Waar een eeltpit een andere benaming is voor een likdoorn, is een eksteroog iets anders. Het betreft twee verschillende vormen van eelt:

· Bij een likdoorn groeit er een spitse punt van eelt naar binnen. Dat wil zeggen dat het gevormde eelt door druk van buitenaf op een kleine ruimte naar binnen wordt gedrukt. Doordat deze punt van eelt kan drukken op de zenuwen en bloedvaten kunt u last hebben van een pijnlijke plek aan uw voet.

· Een eksteroog is een ronde schijf eelt die zich meestal op de buitenzijde van de tenen bevindt. Bij een eksteroog drukt de schijf eelt in de huid maar is er geen sprake van een naar binnen groeiend eeltpunt.

Een eksteroog kan net zo veel pijn veroorzaken. Zowel een likdoorn als een eksteroog zijn goed te voorkomen door wrijving op tijd op te merken en goed passend schoeisel te dragen dat fijn zit.

Een likdoorn is soms moeilijk te onderscheiden van een wrat. Een eeltpit kan namelijk soms zacht aanvoelen, maar meestal voelt deze ietwat hard aan en vaak is de grens tussen de eksteroog en de ‘gewone’ huid goed te zien.

We maken onderscheid tussen verschillende soorten likdoorns:
Reguliere likdoorn (clavus):
een pijnlijke ophoping met naar binnen groeiende kern van de opperhuid door druk of wrijving.

Weke variant (clavus interdigitalis):
komt voor tussen de tenen. Hier is de huid vaak week en zacht. De weke variant is over het algemeen witachtig van kleur en één van de pijnlijkere varianten. Dit komt doordat er continu druk op staat. Meestal wordt een weke likdoorn veroorzaakt door de stand van de voeten of de tenen in combinatie met het dragen van te smalle schoenen.

Vasculaire variant:
bij deze likdoorn zijn er bloedvaatjes meegegroeid en is te herkennen aan de donkere puntjes die zich in de eeltpit bevinden. Deze kan niet zomaar worden weggesneden door uw pedicure of medisch pedicure en wordt meestal behandeld met een chemische pakking.

Neurovasculaire likdoorn:
bij deze variant zijn er zenuwen en bloedvaatjes meegegroeid. Deze kan niet zomaar worden weggesneden door uw pedicure of medisch pedicure en wordt meestal behandeld met een chemische pakking. Een neurovasculaire likdoorn is erg pijnlijk.

Zaadlikdoorn:
deze ontstaat zonder dat er sprake is van enige wrijving of druk, lijkt op een klein graankorreltje en doet geen pijn. Zaadlikdoorns komen veel voor bij een hele droge huid. Er kunnen meerder zaadlikdoorns op de voetzolen aanwezig zijn.

Symptomen
Een likdoorn wordt ook wel omschreven als een glasachtig geel plekje met een donkere kleur in het midden of als een pijnlijk plekje of bult onder de voet. Een likdoorn is naar binnengroeiend wigvormig van vorm en heeft een duidelijk zichtbare grens met de normale huid. De plek is maximaal enkele millimeters groot. Een likdoorn kan ook aanwezig zijn onder het eelt. Soms is een likdoorn niet direct van buitenaf zichtbaar. Een likdoorn kan pijnlijk zijn en bevindt zich meestal op een van de volgende plaatsen: op de voetzool, de bovenzijde van de tenen, op de teentop en tussen de tenen.

Likdoorns voelen over het algemeen hard aan, maar er bestaan zoals eerder beschreven ook zachte likdoorns. Het kan dus lastig zijn om een likdoorn van een voetwrat te onderscheiden. Het verschil tussen een likdoorn en een wrat is dat een wrat bij zijdelingse druk pijn doet en een likdoorn als u er bovenop drukt. Daarnaast is er bij likdoorns op de voetzool een verschil in pijnbeleving bij het afwikkelen. Een likdoorn geeft pijnklachten als u staat terwijl een wrat pijnlijk is als u afzet. Een wrat heeft een meer bloemkoolachtige vorm daar waar een likdoorn een glanzende eeltstructuur heeft. Lees meer over wratten in het onderwerp: wrat op de voet

Oorzaken
Likdoorns kunnen ontstaan wanneer uw schoenen te nauw zijn, spits zijn, hoge hakken of een verkeerde maat hebben. In deze gevallen kunnen uw voeten geen natuurlijke houding aannemen. Dit zorgt dat druk op bepaalde plekken van uw voeten worden vergroot, wat het ontstaan van een likdoorn in de hand werkt. De stand van uw voeten en tenen in combinatie met schoenen kan eveneens leiden tot drukplekken. Uw pedicure of medisch pedicure kan u uitleggen welke schoenen voor u het best geschikt zijn.

Wat kunt u zelf doen
Een likdoorn is meestal goed te voorkomen door wrijving op tijd op te merken en schoeisel te dragen dat de juiste lengte en breedte maat heeft

Likdoorns verwijderen of behandelen
Een pedicure of medisch pedicure kan de likdoorn vakkundig verwijderen door deze handmatig en machinaal te behandelen. het wegsnijden en -frezen van de eeltpit. Deze zal dan direct verdwijnen en daarmee ook de pijn. De pedicure of medisch pedicure zal uw voeten onderzoeken om te kijken waardoor de likdoorn is ontstaan. Hij od zij zal u adviseren hoe u een likdoorn kunt voorkomen.

12 januari

The 1:1 Diet met Connie den Bieman

The 1:1 Diet met Connie den Bieman

YOU BEAN SO MUCH TO ME!🥰

Soms heb je echt even behoefte aan een kleine hartige snack, bijvoorbeeld tijdens je middagdip. Dit is vaak het moment dat je om je heen kijkt of er wat te snacken is. NU naast onze groentebouillon hebben we de Crunchy Fava Beans geschikt als tussendoortje. Onze nieuwe snack, gemaakt van tuinbonen. Lekker en verantwoord, gebakken in een klein beetje olie waardoor ze lekker knapperig worden. Een portie is relatief laag in calorieën en bevat ong.15% vezels, 25% eiwit en minder dan een gram suiker en nagenoeg geen verzadigde vetten.

Het zijn geen heilige boontjes dus geniet met mate! Geschikt vanaf stap 3. Lekker als tussendoortje of als croutons in een salade.

In de smaken Naturel, Chili & Limoen en Sour Cream & Bieslook.

Je wordt vast Veggie good friends!

12 januari

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

NEW PRODUCT ALERT! It’s time to spill the beans with our first ever savoury snack range! Available in three super tasty flavours; Original, Chilli & Lime and Sour Cream & Chive. Which will you try first? Take a look at how good they are… bit.ly/376KOsA

10 januari

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe kalender! 🙌 We beginnen januari met Wesley, onze Afslanker van het Jaar 2019. Na het succes dat zijn ouders hadden, besloot Wesley ook af te vallen met Het 1 op 1 Dieet. Ziet hij er niet fantastisch uit?

Benieuwd naar zijn hele verhaal? 👇
www.1op1dieet.nl/clientervaringen/afslankverhaal/mijn-gewichtsverlies-doet-me-echt-goed

8 januari

The 1:1 Dieet Nieuwegein Yvon Baars

The 1:1 Dieet Nieuwegein Yvon Baars

Maak nu een afspraak in de maand Januari 50%korting op de intake.
0651097558

www.1op1dieet.nl/consulent/yvon-baars-aalsters/nieuwegein-sikkelweide-yvonne

6 januari

Tijdlijnfoto's

Tijdlijnfoto's

#The 1:1 diet
#cambridgeweightplan
#healthyfood

3 januari

Tijdlijnfoto's

Tijdlijnfoto's

Happy healthy 2020
#healthyfood #healthylifestyle
#healthyeating #cambridgeweightplan
#cambridgediet #onebyone

2 januari

The 1:1 Dieet Nieuwegein Yvon Baars

The 1:1 Dieet Nieuwegein Yvon Baars

Maak nu een afspraak in de maand Januari 50%korting op de intake.
0651097558

www.1op1dieet.nl/consulent/yvon-baars-aalsters/nieuwegein-sikkelweide-yvonne

30 december

Hét 1 op 1 diet met jouw eigen consulent. Want afvallen, dat doen we samen!

Hét 1 op 1 diet met jouw eigen consulent. Want afvallen, dat doen we samen!

Helemaal blij

Hét 1 op 1 dieet van Cambridge Weight Plan. Onder begeleiding behaal je de beste afslankresultaten en blijf je beter op gewicht. Want afvallen, dat doen we s...

29 december

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Oh yeah! 🤩 Eindelijk mogen we het vertellen… Vanaf vanavond spot je ons overal op tv! This is the one! Wat vind jij van onze shiny brand new tv-commercial? Let us know! #1op1dieet

Meer weten? Ga snel naar www.1op1dieet.nl

27 december

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen🌲🎁 en vast een heel gezond, liefdevol 2020🎉🎊
Bedankt voor jullie vertrouwen en we zien jullie weer snel in 2020 💋💋

25 december

23 december

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen! Voor ons betekent dat een laatste Kerst met Cambridge Weight Plan, maar één ding weten we zeker: we gaan knallend het nieuwe jaar in met The 1:1 Diet!

Het wordt groots... Are you ready? 🎉

20 december

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Last but not least: ook onze cliëntmap moest eraan geloven en is in een flitsend nieuw jasje gestoken! 🤩

Wat vind jij van onze nieuwe look & feel?

17 december

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Last but not least: ook onze cliëntmap moest eraan geloven en is in een flitsend nieuw jasje gestoken! 🤩

Wat vind jij van onze nieuwe look & feel?

16 december

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen? ✨

13 december

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Nederland

Whoop whoop! 🎉 Ook onze producten worden in een nieuw en fab jasje gestoken. En wat we alvast mogen verklappen: in 2020 komen er nieuwe producten aan!

9 december

Reviews

Openingstijden

maandag

18:00 - 22:00

dinsdag

09:00 - 14:00

woensdag

09:00 - 14:00

18:00 - 22:00

donderdag

09:00 - 14:00

vrijdag

09:00 - 14:00

zaterdag

09:00 - 14:00

ContactSalon elegance
Sikkelweide 6
3437XK Nieuwegein


0620692699
info@salonelegance.info